01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2013 / Harley-Davidson Street 750 og 500

Harley-Davidson Street 750 og 500

Tilbage

Harley-Davidson lancerer Street™750 og 500 med en helt ny vandkølet Revolution X, V-Twin motor i Dark Custom™ design. 
Det er en opfølgning på RUSHMORE-projektet, der blev lanceret i august.

De to nye street modeller kommer i 2014

Til storbyens trafik...

Både Street 750 og 500 fra Harley-Davidson er bygget til storbyens trafik og gadekørsel. Motorcyklerne er udstyret med den nye Revolution X™ motor, der er designet til bykørsel med stor manøvredygtighed og høj acceleration for at komme hurtigt og smidigt gennem byens trafik. 

Revolution X motoren er indbygget i et helt nyt, smalt og slankt stel, der er let at manøvrere, med et superlavt sæde, ny affjedring og et bredt styr til at klare de skarpe sving og hurtige bevægelser.  Disse to nye Dark Custom motorcykler har en flot, minimalistisk stil, der giver dig alle muligheder for tilpasninger.

“Street 750 og 500 fra Harley-Davidson er den perfekte platform for en ny generation af kørere, der ønsker en motorcykel, som de kan skræddersy til deres urbane livsstil og kørestil," siger Mark-Hans Richer, Senior Vice President og Chief Marketing Officer hos Harley-Davidson Motor Company. “Og tag ikke fejl. De er hurtige og smidige, og samtidig meget autentiske Harley-Davidson motorcykler med sjælen fra Dark Custom.”

Video fra præsentationen i Milano af Harley-Davidson Street 750 og 500 med komplet oversigt over motorcyklerne og detaljerede oplysninger om deres design, samt Spørgsmål og Svar med Richer er tilgængelig på http://www.youtube.com/HarleyDavidson.

Mere information kan findes på www.h-d.com/street eller fås hos Harley-Davidson forhandlerne.

For mere information om RUSHMORE-projektet bedes du besøge www.h-d.com/rushmore.