01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2014 / Autentisk Harley-Davidson

Autentisk Harley-Davidson

Tilbage

Alletiders turforslag fra tre nordjyder på forårs tur til Horsens og udstillingen Autentisk Harley-Davidson.
Foto: Lykkegaard, Nord

I det kommende nummer af H-D Journalen kan du læse om tre nordjyders tur til Autentisk Harley-Davidson. Indtil da kan du nyde billederne og får her fakta om udstillingen.

Se er de store billeder fra udstillingen

Fakta:
Motorcycle Archive og Ole Jørgensen præsenterer i samarbejde med Hotel Opus en unik og
 anderledes motorcykeludstilling. Udstillingen tager udgangspunkt i en række originale Harley-Davidson motorcykler og deres baggrundshistorie. De er på Hotel Opus iscenesat med tidens effekter fra netop den tidslomme, den enkelte motorcykel og dens fører befandt sig i. De håndplukkede Harley-Davidson motorcykler er primært fra 40’erne, 50’erne og 60’erne – Disse modeller sætter stadig deres
 designpræg på nye Harley-Davidson motorcyklerne.

Søndag d. 25. Maj bliver der lavet akrobatik henover styret på motorcyklen, brændt dæk af i stor stil og brugt masser af hestekræfter, når Urbanvikings stiller med to stuntkørere hos Hotel Opus i Horsens. Her er der også gratis entré.

Søndag den 1. Juni er der GRANDE FINALE og POP-UP Museum. Motorcykelentusiaster vil komme fra hele landet på unikke klassiske motorcykler og etablere en udstilling omkring hotellet. Der er i den sammenhæng mulighed for billig overnatninger i weekenden.

Plakat For Museum