01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2014 / Bakkens åbning 2014

Bakkkens åbning - GRATIS dækning, hvis...

Tilbage

QBE Danmark A/S tilbyder gratis, at dække kørsel dagen hvor Bakken åbner, dog er det et krav, at du skal kontakte QBE Danmark A/S, på e-mail til ”karen.larsen@dk.qbe.com”, for at få et certifikat/bevis på kørslen denne dag. Ellers vil der ikke være forsikringsdækning.

 

Kære MC’er

 

Der er forår i luften, og lige om lidt åbner Bakken for sin 431. sæson. D. 27. marts slår vi de røde porte op og åbner op for endnu en sæson – og vi glæder os til at se så mange motorcykler som muligt om aftenen. Bakkens åbning er bare ikke det samme uden det store, flotte motorcykel-optog. 

Traditionen tro åbner vi parkeringspladsen op og reserverer de første mange rækker til jer. Derudover vil der være en masse gode tilbud på mad og drikke til jer på Bakken – I kan holde jer opdateret om tilbud på denne side: http://www.bakken.dk/item/853 

Sidst men ikke mindst har jeg lovet vores samarbejdspartner, Mols Linjen, at dele dette tilbud med jer: 

Tag kværnen til Bakken over Kattegat for 100 kr.
Er du en af de forårsfriske jyske bikere, der starter motorcykelsæsonen med at åbne Bakken? Så er der godt nyt. Mols-Linien har nemlig dedikeret færgeafgangen kl. 10.30 fra Aarhus til Odden til motorcykelfolket, så du lynhurtigt kan komme fra Jylland til Bakken. Der er plads til 200 motorcykler om bord, og udover at slippe for 200 kilometers kørsel - sparer du også penge på både benzinen og færgebilletten. Du kan på denne særlige MC-afgang få kværnen med over Kattegat for kun 100 kroner. Klik ind på mols-linien.dk og book billetten til den 27. marts allerede nu.

Sig til hvis I har spørgsmål eller andet, I gerne vil vide. Vi glæder os til at se jer!

Mange forårshilsner

Bakkens Logo Hilsen