01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2018 / Kort Nyt: H-DCDK indgår samarbejde med CAPS og Mosten Raceday

H-DCDK indgår samarbejde med CAPS og Mosten Raceday

Tilbage

H-DCDK er stolte over at kunne offentliggøre samarbejdsaftale med CAPS og Mosten MC, når Mosten Raceday 2018 traditionen tro skydes i gang den første weekend i september.

En ny samarbejdsaftale er indgået mellem H-DCDK, CAPS og Mosten MC, når mere end 5000 gæster besøger Mosten Raceday 2018 til Danmarks største fest for drengerøve med hang til race og rockmusik. Samarbejdet inkluderer fælles telt, sponsorat, bannerreklamer, billetrabat og campingområde kun for H-DCDK medlemmer. 

Fælles telt:

Der vil være højt til loftet i det fælles telt på 9 gange 30 meter med flisbund og masser af lysindfald. H-DCDK får ret til halvdelen af teltpladsen med egen bar i endegavlen. Mosten MC sørger for bar, fadøl og bordebænkesæt, mens H-DCDK sponsorerer ét shot per solgte fadøl. Teltet vil også byde på H-DCDK stand med storskærm, ligesom HD-forsikring også får plads i teltet.

H-DCDK og CAPS sponsor for breakout-klasse

Når konkurrencen for tunede Harleyer i breakout klassen sættes i gang på Mosten Raceday, er det med H-DCDK og CAPS som sponsor. Der nedsættes en jury på tre personer med én person fra Caps, én person fra Mosten MC og én person fra H-DCDK.

CAPS og H-DCDK får desuden to reklamebannere på begge sider af Mostens legendariske og berømte drag-bane, hvor motorcyklerne kører fra 0 til 202 meter på hurtigst mulige tid med de bedste tider på omkring 4 sekunder. Dertil kommer en 25 m. banner med H-DCDK logo og CAPS logo på scenekanten i Mosten Racedays store telt.  

Campingområde for H-DCDK medlemmer

Der bliver afspærret et stort areal på campingområdet til H-DCDK medlemmer med reserveret plads til de enkelte distrikter frem til torsdag klokken 16. Efter torsdag klokken 16 vil der være åbent for alle. 

Af andre tiltag kan nævnes, at medlemmerne af H-DCDK får 70 kr. i rabat på billetten, hvis de angiver medlemsnummer på billetsalg.dk. Dette tilbud er realiseret i samarbejde med CAPS. Som sidste år får H-DCDK også en dobbeltside i raceprogrammet og H-DCDK logoet kommer med på Mosten plakaten.