01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2018 / Kort Nyt: Medlemsrabat til Mosten Raceday 2018

Kort Nyt: Medlemsrabat til Mosten Raceday 2018

Tilbage

Billetkøb til Mosten Raceday 2018 er allerede skudt i gang på nettet. I tæt samarbejde med CAPS og Mosten MC tilbyder Harley-Davidson Club of Denmark rabat til klubbens medlemmer

Er du medlem af H-DCDK, og skal du i år med til Danmarks største racearrangement i Bode Enge på Djursland den første weekend i september ? Så har du mulighed for rabat på 70 kr. for en billet gældende fra torsdag til søndag. Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Harley-klubben til og med den 26. August 2018. 

”I Harley-Davidson Club of Denmark er vi rigtigt glade for det tætte samarbejde, vi har fået etableret med Harley-forhandlerne og Danmarks største biker-event. Det giver medlemmerne en række fordele,” fortæller Jonas Hjorth, præsident i H-DCDK. 

Andre fordele

Jonas Hjorth tilføjer, at samarbejdsaftalen mellem H-DCDK, CAPS og Mosten MC også indebærer en aftale om et fælles telt, banner-reklame samt et afspærret campingområde opdelt efter landsdistrikter - også udelukkende for H-DCDK medlemmer. Disse tiltag vil der være mere info om i næste udgave af HD-Journalen.    

Sådan gør du

Som nævnt kan du altså allerede nu købe billet til Mosten Raceday 2018 på billetnet.dk. Som medlem indtaster du dit medlemsnummer i H-DCDK, når billetten er placeret i indkøbskurven. Dermed får du automatisk rabat på billetten. Husk at medlemstilbuddet kun gælder til og med d. 26.august 2018. Linket til billetnet.dk finder du nedenfor:

Link: https://www.billetsalg.dk/Event/Mosten%20Raceday%202018