01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2018 / Kort Nyt: Vind en drømmetur for to til USA

Vind en drømmetur for to til USA

Tilbage

Præmien inkluderer fly, 2.500 euro i lommepenge, 5-dages hotelophold plus en motorcykel under hele turen til Harley-Davidsons jubilæumsfest, der finder sted fra d. 29 august til d. 3 september 2018 i Milwaukee, USA.

jubilæum_24april

Med ni helt nye Softail motorcykler og senest to nye Sportster Iron 1200 og Forty-Eight Special er der skruet gevaldigt op for produktudviklingen hos Harley-Davidson. Selv om
forhandlerne kun har udvalgte modeller til demokørsel, har du nu muligheden for en super fed prøvetur, som samtidig giver dig chancen for at vinde en uforglemmelig rejse til det forjættede land, USA.

Det er ganske enkelt at få en prøvetur og komme med i konkurrencen. Du skal blot bestille den på www.h- d.com/freedomdays, eller hos en af de to autoriserede forhandlere i Danmark, Caps Harley-Davidson i Aarhus og Caps Harley-Davidson i København. Ved tilmelding skal du beskrive din drømmerejse og fortælle os, hvorfor det netop er dig, der skal vinde.

115-års jubilæumsevent i Milwaukee

Fejringen af Harley-Davidsons 115-års jubilæum i Milwaukee bliver en forrygende oplevelse. Festlighederne i hjembyen starter d. 29. august og kører frem til d. 3. September. Den byder på events, strandræs, bjergklatring og kæmpe parade igennem Milwaukee. Du har også mulighed for at besøge Harley-Davidson museet i byen med maskiner fra samtlige årtier i Harley-Davidsons 115-årige historie.

Så tøv ikke, men book en prøvetur på en ny Harley-Davidson motorcykel, for hvem ved, hvor det bringer dig hen?

Få yderligere information om Harley-Davidsons 115-årige jubilæumsfest i Milwaukee på Harley-Davidsons hjemmeside www.harley-davidson.com, eller læs mere om konkurrencen på www.h-d.com/freedomdays.