facebook share

Udfyld forsikringsbegæring online

Beregn præmie

H-DCDK's forsikringstilbud på en ansvars- og kaskodækning, er gennem Lloyd's 1886 v/HD Forsikring, på din Harley-Davidson.

Forsikringsordningen tilbydes ekslusivt til medlemmer af H-DCDK, der er registreret som ejer af en Harley-Davidson motorcykel.

Fastpræmie & vejhjælp på alle forsikringer
Ændring af nuværende forsikringsbetingelser er en forbedring, og dette vil ikke kræve en varsling.

Der er fastpræmieordning pr. 1. januar 2018 for alle gyldige H-D policer:

Det betyder, at alle skader som er opstået efter 1. januar 2018 vil ikke blive opkrævet præmieforhøjelse ved belastende skade, dette gælder både for ansvar- og kasko-skader.

Belastende skader før 1. januar 2018 er under de ”gamle” betingelser og vil blive opkrævet præmieforhøjelse.

I forsikringsbetingelserne udgår derfor punkt 7.1.2.

Vejhjælp i Danmark

Fra 1. marts 2018 er vejhjælp inkl. i præmien – gælder KUN for medlemmer med kaskodækning.
Vejhjælpen dækker Danmark i policens køretid via Dansk Autohjælp - Dansk Autohjælps betingelser - telefon 70 10 80 90.

SOS International – Vejhjælp – ”Det Røde kort”

H-DCDK’s forsikringsordning hos Lloyd’s syndikat 1886 /v HD Forsikring har kaskodækning, i dag, fuld SOS International vejhjælpsdækning i hele Europa (ekskl. Danmark) jf. forsikringsbetingelserne.

Krav til medlem der ønsker en forsikring

Hvis ejer og bruger ikke er én og samme person, skal ejer have gyldigt medlemsskab af HDCDK, en bruger kan opnå medlemsskab af H-DCDK jf. §2 Optagelse stk. 1

Der er nogle få vigtige betingelser og krav et medlem skal opfylde, før der kan tegnes en ansvars- og kaskoforsikring gennem H-DCDK's forsikringsordning.

Minimumsalder for ansvars- og kaskoforsikring følger loven for motorcykelkørekort.

Vigtigt - Hvis der ikke er noteret et MC-kørekortnr. på forsikringsbegæring, så vil der kun være stilstandsforsikring (brand og tyveridækning) på H-D'en indtil ejer/bruger kan dokumentere at de har MC-kørekort.

Motorcyklen skal være samlet.

Motorcyklen skal have en godkendt tyverialarm - se godkendte tyverialarmer.

Krav til parkeringsforhold:

Det kræves at motorcyklen parkeres i enten en garage eller et skur med stabile vægge. Indgangspartiet skal være sikret ordentligt med forsvarlig lås. Yderligere kan det anbefales at fortøje Harley-Davidsonen til et gulvanker eller lignende.

Dette gøres ved, at forsikringsbegæring sendes til Medlemsservice, der kontrollere om du er medlem (læs: Har fået et medlemsnummer) og har betalt kontingent, hvorefter sendes forsikringsbegæringen til en vurderingsmand der bor i nærheden af medlemmet.

Motorcyklen skal have en godkendt alarm, opbevaringsstedet og motorcyklen skal være godkendt af en af H-DCDKs vurderingsmænd.

 

Udfyld en forsikringsbegæring elektronisk
Godkendte tyverialarmer - Læs mere her

Veteranforsikring

Forsikringsspørgsmål