facebook share

Omvurdering af Harley-Davidson

Ved omvurdering (op i værdi) er det samme procedure som ved nytegning af HD forsikring, dvs. at der sendes en udfyldt forsikringsbegæring til H-DCDK's Forsikringsudvalg - Mail.

Nedsættelse kan klares pr. mail Der har været en hel del henvendelser om, at få revurderet sin Harley-Davidson på grund af de faldende priser på brugt markedet. Det kan betyde, at man betaler for en overdækning, som man ikke får noget ud af, da forsikringen dækker den kontante købspris på en tilsvarende motorcykel.
Det kan klares ved, at der sendes en mail, dog skal det fremgå af mailen hvem man er, et medlemsnummer. og stelnummeret, samt et beløb på den nye vurdering.

Husk ved nyt parkeringsforhold

Hvis du og din Harley-Davidson flytter adresse, så skal dit nye parkeringsforhold godkendes af H-DCDK's Forsikringsudvalg igen for at opret holde din kaskoforsikringsdækning.

Du sender en e-mail med 3-4 stk. digitale billeder, samt en mindre beskrivelse af parkeringsforholdet og adressen til H-DCDK's Forsikringsudvalg - Mail
Eller der udfyldes en "ny" forsikringsbegæring der sendes til H-DCDK's Forsikringsudvalg på mail, hvorefter du vil blive kontaktet af en vurderingsmand.
Transportforsikring

Skal motorcyklen flyttes i stilstandsperiode – F.eks. til service/reparation inden sæsonstart – kan der købes en transportforsikring (i Danmark) som tillægsdækning hos Lloyd's 1886 v/HD Forsikring. Prisen er 0,2% af motorcyklens værdi (Værdi 150.000 kr. koster 300,00 kr. i forsikring).

Det grønne og røde kort til kørsel i udlandet

Inden du kører til udlandet på din motorcykel bør du tjekke om der er behov for, at have det ”Grønne kort”, der bekræfter din ansvarsforsikring for køretøjet. Hos ”DFIM / Danish / Inden du kører til udlandet i egen bil” kan du tjekke de lande der kræver det ”Grønne kort”.

Har du kaskoforsikring på din motorcykel kan du få vejhjælp i udlandet via SOS International. Her kan du hente et ”Rødt kort” til din smartphone på www.sos.dk.

Motorcykler i kommission hos en forhandler

Harley-Davidson i kommission, hos H-DCDK godkendte (forhandler) steder, dækkes med tyveri/brand i stilstandsperioden, hos den pågældende forhandler, hvis der er tegnet og betalt fuld kaskoforsikring samt kontingent til H-DCDK er betalt. Disse kan ikke kræves låste inde i et særskilt rum, da de jo står til salg.
Hvis H-D’en prøvekøres i stilstandsperioden, og den stadig er indregistreret (læs: har nummerplade), må ejeren evt. købe ekstra køremåneder hos Lloyd's 1886 v/HD Forsikring.
Hvis motorcyklen ikke er indregistreret (læs: har ingen nummerplade), så er der ingen dækning for køreskader, som evt. måtte opstå under en prøvekørsel. Disse er IKKE dækket af forsikringen, hverken på ansvar eller evt. kasko.

H-DCDK og/eller Lloyd's 1886 v/HD Forsikring skal have meddelelse, så snart en H-D sættes i kommission, hos en af de pågældende forhandler således, at tyveri/branddækningen kan noteres på ny adresse.

Uddrag fra forsikringsbetingelserne - Læs mere her

Godkendte tyverialarmer - Læs mere her

 

Har du forsikringsspørgsmål til H-DCDK’s Forsikringsordning, kan du ringe til HD Forsikring (Karen Larsen) på telefon 82 82 41 41, fra mandag til fredag mellem 09:00 og 15:00, eller skrive til H-DCDK's Forsikringsudvalget på mail.

 

Bemærk:

Lloyd’s har pålagt os at gøre opmærksom på, at mindst en gang om året bør du, som H-DCDK forsikringsmedlem, overveje, om din forsikringspolice stadig passer til dine behov. Vi anbefaler desuden, at du med nogle års mellemrum undersøger, om din dækning hos Lloyd's Syndikat 1886 v/HD Forsikring fortsat er den mest fordelagtige på markedet for dig.