facebook share

Omvurdering af Harley-Davidson:

Ved omvurdering (op i værdi) er det samme procedure som ved nytegning af HD forsikring, dvs. at der sendes en mail til HD Forsikring: info@hdforsikring, med angivelse af nummerplade eller stelnr. .

Nedsættelse kan klares pr. mail

NYT parkeringsforhold:

Hvis du og/eller din Harley-Davidson flytter adresse, så skal dit nye parkeringsforhold godkendes af H-Forsikring igen for at opret holde din fulde kaskoforsikringsdækning.

Du sender en e-mail med 3-4 stk. digitale billeder, samt en mindre beskrivelse af parkeringsforholdet og adressen til: info@hdforsikring.dk – du vil altid modtage enten en godkendelse eller afslag retur fra HD Forsikring.

Transportforsikring :

Skal motorcyklen flyttes i stilstandsperiode – F.eks. til service/reparation inden sæsonstart – kan der købes en transportforsikring (i Danmark) som tillægsdækning hos HD Forsikring. Prisen er 0,2% af motorcyklens værdi (F.eks. ved en værdipå kr. 150.000 kr. koster tillægsforsikringen så 300,00 kr.).

 

Det grønne og røde kort til kørsel i udlandet:

Tjek altid sidste nyt hos SOS og DFIM grønt kort via ”nyttige links” i venstre side på: https://hdforsikring.dk/forsikring/tegn-forsikring/

Inden du kører til udlandet på din motorcykel bør du tjekke om der er behov for, at have det ”Grønne kort”, der bekræfter din betalte ansvarsforsikring for dit køretøj.

Har du kaskoforsikring på din motorcykel kan du få vejhjælp i udlandet via SOS International. Her kan du hente et ”Rødt kort” til din smartphone i App Store og på www.sos.dk.

 

Motorcykler i kommission hos en forhandler:

Harley-Davidson i kommission, hos H-DCDK godkendte (forhandler) steder, dækkes med tyveri/brand i stilstandsperioden, hos den pågældende forhandler, hvis der er tegnet og betalt fuld kaskoforsikring samt kontingent til H-DCDK er betalt. Disse kan ikke kræves låste inde i et særskilt rum, da de jo står til salg. Hvis H-D’en prøvekøres i stilstandsperioden, og den stadig er indregistreret (læs: har nummerplade), må ejeren evt. købe ekstra køremåneder hos HD Forsikring. Hvis motorcyklen ikke er indregistreret (læs: har ingen nummerplade), så er der ingen dækning for køreskader, som evt. måtte opstå under en prøvekørsel. Disse er IKKE dækket af forsikringen, hverken på ansvar eller evt. kasko.

HD Forsikring skal have meddelelse, så snart en H-D sættes i kommission, hos en af de pågældende forhandler således, at tyveri/branddækningen kan noteres på ny adresse – i mod sat fald er der ingen dækning.

Uddrag fra forsikringsbetingelserne - Læs mere her

Godkendte tyverialarmer - Læs mere her

 

Har du forsikringsspørgsmål til H-DCDK’s Forsikringsordning, kan du ringe til HD Forsikring (Karen Larsen) på telefon 82 82 41 41, fra mandag til fredag mellem 09:00 og 15:00, eller skrive til H-DCDK's Forsikringsudvalget på mail.