facebook share

Harley-Davidson Club of Denmark (H-DCDK)

Klubben blev grundlagt i 1976 og er i dag verdens næststørste, uafhængige motorcykelklub for Harley-Davidson ejere med omkring 6.500 medlemmer.

For at blive medlem af Danmarks største Harley-Davidson klub skal du opfylde to krav: Du skal eje eller bruger af en Harley-Davidson motorcykel, og du skal være over 18 år gammel. Som medlem af H-DCDK vil du møde mennesker som alle deler den samme interesse; nemlig en passion for Harley-Davidson motorcykler.

H-DCDK består af seks distrikter

H-DCDK består af seks regionale distrikter, der lokalt arrangerer fællesture, træf, foredrag, fester og meget,  mere. H-DCDK støtter via arrangementer udsatte, sårbare og syge børn. Toy-Run er f.eks. en af de aktiviteter, hvor vi i de enkelte distrikter samler ind og donerer beløbet til et specifikt formål. 

Hvert distrikt i H-DCDK har sin egen bestyrelse, der alle er repræsenteret i den landsdækkende hovedbestyrelse, hvor der også er fire folkevalgte tillidspersoner: Formand, næstformand, sekretær og kasserer. Hovedbestyrelsen repræsenterer H-DCDK udadtil nationalt og internationalt. Vi er med i Federation Harley-Davidson Clubs Europe, der med over 38.000 medlemmer fordelt over klubber i hele Europa, er det største fællesskab for uafhængige Harley-Davidson klubber i verden.

Medlemskab giver fordele

Foruden et stærkt fællesskab og en masse nationale og internationale Harley-Davidson træf, giver et medlemskab af H-DCDK en række andre fordele. Du får medlemsmagasinet H-D Journalen 6 gange årligt, medlemstilbud via forskellige rabatordninger og via Gjensidige Forsikring et særtilbud om at tegne en yderst fordelagtig forsikring på din Harley.

Kontakt os